Momentálně se zde nenacházejí žádné akce.
„Situace není černobílá a nedá se říct, že v Praze jednoznačně převládá krize,“ komentoval předseda představenstva Hospodářské komory hl. m. Prahy Petr Michal průzkum, který pro pražskou hospodářskou komoru provedla agentura STEM/MARK mezi 505 respondenty.
Již třicátým devátým polytechnickým centrem se stává gastronomické polytechnické hnízdo v prostorech SOU gastronomie U Krbu na Praze 10, jež dnes slavnostně otevřel místopředseda Hospodářské komory hl. m. Prahy, pan Ing. Pavel Finger, MBA. Myšlenku přenášet polytechnickou výchovu žáků základních škol na půdu středních škol a domovů dětí a mládeže uvedl v život společný projekt Magistrátu hlavního města Prahy a Hospodářské komory hl. m. Prahy. Cíl je od počátku stejný: Vytvořit dokonale vybavené a profesionálnímu prostředí blízké provozy – tzv. polytechnická hnízda, umístěná přímo v zázemí středních škol a DDM a jejich brány otevřít žákům škol základních.
Program DoToho!, který během svého ročního působení pomohl více jak 220 firmám, vznikl z iniciativy pražského byznysového centra Opero, za nímž stojí bývalý manažer poradenských firem a investor Pavel Přikryl s jedním z nejúspěšnějších tuzemských podnikatelů Pavlem Bouškou (VAFO) a Pražského inovačního institutu v čele s Bobem Kartousem. Program je zdarma díky podpoře hl. města Prahy a partnerů Česká spořitelna, Google, PRE, Asociace malých a středních podniků a mnoha dalších. A také díky všem mentorům a expertům, kteří svůj čas a zkušenosti věnují pro bono. Program zaštiťuje pražský primátor Zdeněk Hřib.